Servicios

Com es pot accedir al catàleg de la Biblioteca Municipal?

L'accés al catàleg es lliure, no cal ser soci, només cal accedir a l'enllaç de l'OPAC (Càtaleg Públic d'Accés en Línia) de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Clic ací per accedir al buscador

Com es fa una recerca?

Per fer una recerca hi ha dos opcions, la recerca simple afegint paraules en el camp de BUSCAR i seleccionant una població de la llista desplegable o catàleg complet si volem buscar en tota la Comunitat, i la recerca experta que permet combinar varis camps alhora aportant informació més concreta del document com títol, autor, editorial, format, any de publicació, etc. El cercador no té en compte preposicions ni articles.

Un cop localitzada l'obra que ens interessa, del registre bibliogràfic que es visualitza hem d'anotar els camps d'ubicació del document que són la localització i la signatura. En cas de no localitzar-lo, amb aquestes dades li preguntarem al personal bibliotecari.

Localització exemplar

Com entrar al nostre compte?

Si som socis de la Biblioteca o d'alguna biblioteca de la Comunitat Valenciana i volem consultar els nostres préstecs, fer renovacions, desiderates, etc. hem d'identificar-nos i accedir a la nostra Biblioteca de la següent manera:

Introduir el número de soci Accés a Mi Biblioteca

 

Introduir la contrasenya facilitada per la Biblioteca i prémer connectar
Seleccionar "Mi Biblioteca"
Seleccionar veure préstecs i demanar pròrrogues, desiderates, comentaris, etc.